Versenyek, eredmények


Suli- Hód Bt. Matematika és Természetismeret verseny eredményei

Suli- Hód Bt. Matematika és Természetismeret verseny eredményei
A SULI – HÓD Bt. Által szervezett 2-3. osztályos matematika versenyen való eredményes részvételért oklevelet vehetett át: Holló Máté, Szente Noel, Horváth Bernadett, Szauer Péter, Benedek Bence, Boros Bence, Oklevelet és könyvjutalmat kapott a 3. helyezéséért Ábrahámi Domán. A Természetismeret versenyen való eredményes részvételért oklevelet érdemelt: Kéri Kármen, Moravecz Roland, Szauer Péter és Ábrahámi Domán. Gratulálunk!

Hebe Kft.- Madarak és fák országos irodalmi és természetismereti verseny eredményei

A Hebe Kft Madarak és fák országos irodalmi és természetismereti csapatversenyre három csapat nevezett be. Feladatsorokat, projektmunkákat kellett készíteni. A kreatív és nagyszerű munkáknak meglett az eredménye. A következő helyezések születtek:

Suli Foci Kupa Szuperdöntő - Dunaújváros

Suli Foci Kupa Szuperdöntő - Dunaújváros
Iskolánk II. korcsoportos csapata a Suli Foci Kupa Szuperdöntőjén az I. helyet szerezte meg.

Környezetvédelmi vetélkedő - Hanon Systems Hungary Kft.

Huszadszor rendezett környezetvédelmi vetélkedőt a megye hetedikesei és nyolcadikosai számára a székesfehérvári Hanon Systems Hungary Kft. A versenyre több mint 50 csapat nevezett, a két írásbeli forduló után 23 iskola egy-egy csapata köztük iskolánk csapata is bejutott a május 17-én rendezett döntőbe.

Tudásbajnokság megyei döntő

Tudásbajnokság megyei döntő
A Tudásbajnokság megyei döntőjén biológia tantárgyból Jákob György 1. helyezést ért el, így június elsején részt vehet az országos döntőn Szegeden. Gratulálunk!

Tudásbajnokság Megyei döntő eredményei

Tudásbajnokság Megyei döntő eredményei
A Tudásbajnokság Megyei döntőjén 15 tanulónk vett részt.

Hebe Kft - „Fogom a kezed” országos irodalom csapatverseny

A HEBE Kft. „Fogom a kezed” országos irodalom csapatversenyen 5. helyezést ért el a 2. osztályos csapatunk: Kéri Kármen, Horváth Bernadett, Horváth Kornélia és Kis Csaba részvételével. Gratulálunk! A harmadikasok a 2. helyet szerezték meg. Csapattagok: Seres Kata, Juhász Lia, Szauer Péter, Ratkai Ádám. Gratulálunk!

Nemzetközi Kenguru Matematika Verseny

Nemzetközi Kenguru Matematika Verseny
Szauer Péter (3.b) a megyei versenyen 1. helyezést ért el. Gratulálunk!