Versenyek, eredmények


Népmese napja vetélkedő - Alsószentiván

Népmese napja vetélkedő - Alsószentiván
Iskolánkat kettő 4. osztályos csapat képviselte a Népmese napi vetélkedőn. 14 csapat mérte össze tudását a vidám mesés délutánon. 7 feladatot kellett teljesíteniük a résztvevőknek, hogy hétpróbás hősök legyenek. Csapataink a 4. és az 5. helyen végeztek. Gratulálunk!

Élhetőbb Sárbogárdért Környezetvédő Egyesület rajzpályázata

Élhetőbb Sárbogárdért Környezetvédő Egyesület rajzpályázata
Az Élhetőbb Sárbogárdért Környezetvédő Egyesület rajzpályázatot hirdetett „Mi jó a természetben? Miért védd meg?” címmel. Iskolánk tanulói is részt vettek a pályázaton.

Az ESZI-ben jártunk

Az ESZI-ben jártunk
Még alig hangzott el az első becsengetés, máris beindult a vetélkedő nagyüzem. Szeptember 11-én a paksi Energetikai Szakgimnáziumban töltöttünk el egy kellemes délutánt. Iskolánkat a 8.b osztály öt fős csapata képviselte.

Suli- Hód Bt. Matematika és Természetismeret verseny eredményei

Suli- Hód Bt. Matematika és Természetismeret verseny eredményei
A SULI – HÓD Bt. Által szervezett 2-3. osztályos matematika versenyen való eredményes részvételért oklevelet vehetett át: Holló Máté, Szente Noel, Horváth Bernadett, Szauer Péter, Benedek Bence, Boros Bence, Oklevelet és könyvjutalmat kapott a 3. helyezéséért Ábrahámi Domán. A Természetismeret versenyen való eredményes részvételért oklevelet érdemelt: Kéri Kármen, Moravecz Roland, Szauer Péter és Ábrahámi Domán. Gratulálunk!

Hebe Kft.- Madarak és fák országos irodalmi és természetismereti verseny eredményei

A Hebe Kft Madarak és fák országos irodalmi és természetismereti csapatversenyre három csapat nevezett be. Feladatsorokat, projektmunkákat kellett készíteni. A kreatív és nagyszerű munkáknak meglett az eredménye. A következő helyezések születtek:

Suli Foci Kupa Szuperdöntő - Dunaújváros

Suli Foci Kupa Szuperdöntő - Dunaújváros
Iskolánk II. korcsoportos csapata a Suli Foci Kupa Szuperdöntőjén az I. helyet szerezte meg.

Környezetvédelmi vetélkedő - Hanon Systems Hungary Kft.

Huszadszor rendezett környezetvédelmi vetélkedőt a megye hetedikesei és nyolcadikosai számára a székesfehérvári Hanon Systems Hungary Kft. A versenyre több mint 50 csapat nevezett, a két írásbeli forduló után 23 iskola egy-egy csapata köztük iskolánk csapata is bejutott a május 17-én rendezett döntőbe.

Tudásbajnokság megyei döntő

Tudásbajnokság megyei döntő
A Tudásbajnokság megyei döntőjén biológia tantárgyból Jákob György 1. helyezést ért el, így június elsején részt vehet az országos döntőn Szegeden. Gratulálunk!