Versenyek, eredmények


Megyei Szépkiejtési Verseny

Megyei Szépkiejtési Verseny
December 13-án a székesfehérvári Kodály Zoltán Általános Iskolában a Megyei Szépkiejtési Versenyen iskolánkat Farkas Hanna 4.b és Hegedüs Ármin Tibor 3.b osztályos tanulók képviselték szép eredménnyel. Ármin oklevelet, Hanna III. helyezést szerzett az erős megyei mezőnyben. Felkészítő tanáraik Varga Jánosné és Szabóné Berki Judit. Gratulálunk!

Szépkiejtési verseny - alsó tagozat


Területi szépkiejtési és olvasóverseny 2019.

Területi szépkiejtési és olvasóverseny 2019.
2019. november 25-én a Sárszentmiklósi Általános Iskolában megrendezett "Területi szépkiejtési és olvasóversenyen" iskolánkat Farkas Hanna 4.b és Hegedüs Ármin 3.b osztályos tanuló képviselte. Hanna I. helyen végzett a 4. évfolyamon, Ármin III. helyezést ért el az évfolyamán. Mindkét tanuló képviseli iskolánkat a megyei fordulón. Gratulálunk az elért eredményhez!

Szövegértő verseny- felső tagozat

A felsősök Szövegértő versenyen vettek részt.

Környezetismereti vetélkedő tizedszer Sárkeresztúron

Környezetismereti vetélkedő tizedszer Sárkeresztúron
A sárkeresztúri iskola 10. alkalommal rendezte meg környezetismereti vetélkedőjét, amelyen minden évben örömmel vesznek részt diákjaink. Idén is ötletes, játékos, ügyességet, gyorsaságot, széles körű ismereteket igénylő feladatok során bizonyíthatták rátermettségüket. Csapatunk tagjai: Bakos Balázs 4.b, Vámosi Mária Izabella 3.a és Kaló Balázs 2.b osztályos tanulók az I. helyet szerezték meg a jubileumi versenyen. Gratulálunk!

II. Suli Foci Kupa 1.forduló

II. Suli Foci Kupa 1.forduló
Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Gyermek és Ifjúsági bizottsága az idei tanévben is megrendezte a Suli Foci Kupát a dunaújvárosi és környékbeli általános iskolás csapatok számára. A II. Suli Foci Kupa 1. fordulóján a III. korcsoportban nyolc csapat mérte össze ügyességét, melyen iskolánk csapata, izgalmas mérkőzéseken a 2. helyet szerezte meg. A torna legjobb játékosa címet Szalai Balázs érdemelte ki. Gratulálunk!

XV. Kegyeleti stafétafutás

XV. Kegyeleti stafétafutás
A Honvéd Bajtársi Egyesüle tizenötödik alkalommal rendezte meg az aradi vértanúk emlékére a kegyeleti stafétafutást. Az izgalmas staféta futóversenyen iskolánk alsós csapata első helyen végzett. Gratulálunk!

Népmese napja vetélkedő - Alsószentiván

Népmese napja vetélkedő - Alsószentiván
Iskolánkat kettő 4. osztályos csapat képviselte a Népmese napi vetélkedőn. 14 csapat mérte össze tudását a vidám mesés délutánon. 7 feladatot kellett teljesíteniük a résztvevőknek, hogy hétpróbás hősök legyenek. Csapataink a 4. és az 5. helyen végeztek. Gratulálunk!