Zsebők Laura "Sárbogárdi Talentum" - díjas


A képviselő-testület "Sárbogárdi Talentum" - díjat adományozott iskolánk tanulójának, Zsebők Laurának, melyet a városi pedagógusnapon vett át.

"Zsebők Laura a Sárbogárdi Mészöly Géza Általános Iskola 8.a osztályos tanulója. Példamutató szorgalom, lelkiismeretes munkavégzés és kitartás jellemezi. Segítőkész, barátságos, színes egyéniség.

Laura 3 éves kora óta úszik, 2015-ben volt az első versenye. Jelenleg a HULLÁM 91 úszóegyesület igazolt versenyúszója. Délutánonként Székesfehérvárra jár edzésre, nyári szünetben naponta kétszer is részt vesz az úszásoktatáson.

Nagyon sok versenyen mérettette már meg magát, eddig 54 arany, 32 ezüst és 16 bronzérem mutatja eredményességét és tehetségét.

A franciaországi versenyére a legbüszkébb, ami első volt számára a nemzetközi pályán. A neves külföldi versenyen kettő második és egy első helyezésért kapott kupát.

A 2021-es év első sikeres verseny eredménye a márciusban megrendezett felnőtt országos bajnokság, ahol bekerült a B döntőbe. A felnőtt versenyzők között 7. helyezést ért el, ami fantasztikus eredmény a 15 éves sportoló számára.

Az iskolai sporteseményeken is aktívan részt vesz, valamint az osztályközösség munkájában is központi szerepet vállal, feladatait mindig nagy odaadással látja el. Napi rendszeres sportelfoglaltsága ellenére tanulmányi munkája példamutató.

Felvételt nyert a Csanádi Árpád Sportiskola, Általános Iskola és Gimnáziumba, így tanulmányait ősztől Budapesten folytatja.

Laura tanulmányi és sport eredményei követendő példát mutatnak diáktársai számára."

Fentiek tükrében javasolta Laurát az iskola vezetősége a „Sárbogárdi Talentum” - díjra.

 

Gratulálunk az elismeréshez Laura! További sikereket kívánunk!