Alba Fructus Kft pályázat eredménye


Alba Fructus Kft pályázatára iskolánk is több alkotással készült.

A zsűri a következő döntést hozta:

Plakátverseny:

1. helyezett: Domján Tibor, Kaló Balázs, Kolompár Szántiágó (Mészöly Géza Általános Iskola, Sárbogárd)

2. helyezett: Novák Bence, Csögör Krisztián (Mészöly Géza Általános Iskola, Sárbogárd), Nyereménye: 1 karton Iskolagyümölcslé

3. helyezett: Takács Mira, Nagy Rebeka (Mészöly Géza Általános Iskola, Sárbogárd), Nyereménye: 1 karton Iskolagyümölcslé

A zsűri értékelése: Mindhárom helyezett ügyesen használta a színeket, élénk, vidám munkák. Egyértelműen tükrözik a frissességet, egészséget. A helyezéseknél ezeken túl az ötletességet, kreativitást, stílust és a kompozíció plakát-alkalmasságát vettük figyelembe.

Receptverseny:

2.-3. helyezett: Megosztott díjazásban részesül a 3.b osztály (Mészöly Géza Általános Iskola, Sárbogárd) 2 pályázata (gyümölcssaláta, szendvicsek)

Médiatartalmak:

1. helyezett: Paradicsom mesék (3.b osztály, Mészöly Géza Általános Iskola, Sárbogárd)

2. helyezett: Gyümölcsfejek (3.b osztály, Mészöly Géza Általános Iskola, Sárbogárd)

3. helyezett: Körte (3.b osztály, Mészöly Géza Általános Iskola, Sárbogárd)

A zsűri értékelése: Mindhárom helyezett kreatív, ötletes és letisztult. Nehéz volt a döntés a sorrend kialakításában. Végül az segített dönteni, hogy melyik kép bírhatna el több frappáns üzenetet. Tehát 1-2 képhez fűzött mondattal, gondolattal hogyan válhatnak az alkotások megfelelő üzenetté.

Különdíjak:

1. különdíj: Mészöly Géza Általános Iskola, a kiemelkedő tanulói aktivitásért. Nyereményük: az iskola aktuális létszámának (tanulók és pedagógusok) megfelelő mennyiségű iskolagyümölcslé.

Gratulálunk!