Szabályok járványügyi helyzetben


  • 2020. szeptember 15.
  • Hírek
  • Tanév: 2020-2021
Tisztelt Szülők! A járványügyi helyzet miatt, a miniszter által kiadott intézkedési tervvel összhangban, az alábbi szabályokra hívjuk fel figyelmüket!

- Szülő, kísérő továbbra sem léphet be az iskola épületébe, csak az intézményvezető előzetes engedélyével.

- A biztonság és a gyülekezési távolság betartása miatt nyomatékosan kérjük, hogy az intézmény területén ne várakozzanak a szülők, kísérők! A gépjárműforgalom zavartalan biztosítása és a balesetek elkerülése érdekében ne csoportosuljanak az úton és az út szélén!  A gyermekek biztonsága érdekében délután a sorakozó udvaron belül, a kerítéstől 1-2 m széles sávban várhatják gyermeküket, a biztonsági távolság betartásával! Reggel ezt a lehetőséget nem tudjuk biztosítani!

- Reggeli ügyeletet 7 óra 10 perctől biztosítunk, az előbb érkezők az iskola udvarán gyülekezhetnek.

- Eső esetén belépés csak a főbejáraton keresztül történhet, az ügyeletes nevelő ebben az esetben az aulában várja a gyerekeket.

- Iskola belépésének a szabályai nem változtak, csak a pedagógusok felügyeletével, a higiéniés szabályok betartásával történhet.

- Kérjük, betegség esetén a gyermekek maradjanak otthon!

- Betegség után a tanulók csak a háziorvos, kezelőorvos igazolásával, vagy kórházi zárójelentéssel jöhetnek újra az intézménybe.

- A betegségek elkerülése érdekében, szeptember 21-től minden dolgozó és tanuló számára előírjuk a kötelező maszk viselését a közösségi terekben!

A fentiek betartása az egészség megőrzését, az iskola bezárásának elkerülését szolgálja, ami közös érdekünk.

 

Megértésüket köszönjük!

                                                                                   Iskolavezetés