Őszi kirándulás ( 8.b osztály)


  • 2017. szeptember 17.
  • Hírek
  • Tanév: 2017-2018
A Mészöly Géza Általános Iskola 8. b osztályos tanulói az idén szeptemberben kirándulni mentek a Velencei-tó környékére

Autókkal indultunk 20 gyermek és 5 felnőtt kíséretében. Első állomásunk Agárd a Gesztenyesor biciklikölcsönző volt. Az autókat lecseréltük kerékpárokra és együtt megtettünk 35 kilométert a tó körül. Érintettük utunk során a Pákozdi Katonai Emlékparkot, a Velencei korzót, megpihentünk a zenélő szökőkútnál majd folytattuk utunkat.

Sokunknak nehéz volt ez a biciklizés, valaki most tett meg ekkora utat először kerékpárral. De, sikerült és kellemesen elfáradtunk.

Következő programunk a sárkányhajózás volt. Mindenki kapott feladatot, a dobos a tempót adta a többiek eveztek és a kísérőnk a kormányosi feladatot vállalta magára. Hamar ráéreztünk a ritmusra a két sárkányhajó gyorsan siklott a nyílt vízen. Közel egy órát eveztünk.

A sok fizikai megpróbáltatás után jól jött a gyros és egy kis frissítő ital.

Kellemesen elfáradtunk gyerekek és felnőttek egyaránt. Köszönöm a négy szülőnek-Heni, Edit, Andi, Márti-, hogy velünk tartottak és segítettek.

Másnap az iskolában egy edzett, jókedvű osztállyal találkoztam. Elmondták, hogy nagyon fárasztó volt, de szívesen elmennének még egyszer.  

 

Szénásiné Szabó Marianna

osztályfőnök