Mikulás nap 2023.


  • 2023. december 06.
  • Hírek
  • Tanév: 2023-2024.
Mikulás napunk a dráma szakkörösök műsorával kezdődött, majd ellátogatott hozzánk a Mikulás. A gyerekek verssel, énekkel várták, majd boldogan vették át a sok finomsággal teli mikuláscsomagot.

Délután csodálatos hóesésben 17. alkalommal rendeztük meg a hagyományos Mikulás futásunkat. Az iskola apraja-nagyja, szüleik és tanáraik, Geri bácsi feldíszített lovaskocsiját követve kocogták le a távot. Pihenésképp a Hősök terén közös tánccal lepték meg a nézősereget. A Mikulás és segítői szaloncukrot osztogattak a hagyományos útvonal mentén állóknak.

Az iskolába visszatérve, aktív iskolai programként mikulás napi sportfesztivált rendeztünk, melyen játékos formában, különböző sporttevékenységeket próbáltak ki a diákok.

Köszönjük a Polgárőr Szervezetnek, a Sárbogárdi Rendőrkapitányság dolgozóinak és az iskola szülői munkaközösségének a Mikulás futásban való részvételét, mellyel biztonságossá tették a rendezvényt! 

Köszönjük a Mikulásnak (Balogh István) és Geri bácsinak (Nagy Gergely), hogy az idei tanévben is emlékezetessé tették a Mikulás napunkat!