A zánkai Erzsébet- karácsonyi táborban vett részt a 6.a osztály


  • 2023. december 15.
  • Hírek
  • Tanév: 2023-2024.
A 6.a osztály az Erzsébet-karácsony utolsó turnusára érkezett meg Zánkára december 13-án.

Az időjárás az első napon sajnos nem kedvezett, végig esett az eső, de a másik két nap mindent kárpótolt. A téli tábor másképpen működött, mint az előtte lévők, itt meghatározott programokon vehettünk részt. Ez azért van így, mert a hideg időjárás miatt, benti programokra szorítkozhattak a rendezők.A fő programjaink a következők voltak:

CIRKUSZ :A Fővárosi Nagycirkusz művészei látogattak Zánkára, és egyedi zenés műsorral készültek a gyerekeknek. Felléptek zsonglőrök, egyensúlyozó művészek, légtornász , bohóc is. A gyerekek nagy örömére papagájokat is láttunk.

KARÁCSONYI FUTAM: Ez egy igazi vetélkedő volt, ahol felkészülten mészölyös pólóban rajthoz állva hajtottuk végre a feladatokat. A hangulatról egy külön műsorvezető gondoskodott, akivel a gyerekek szelfizgettek, hiszen ő egy tik-tok sztár volt. Ezen a vetélkedőn 4. helyezést értünk el és ajándékba egy kártyajátékot kaptunk.

KORCSOLYPÁLYA és LÉZERHARC: Különlegességnek számított a tábor főterén felállított plasztik korcsolyapálya. Kipróbáltuk bizonytalan csúszásokkal, de lelkesen ,esés nélkül sikerült lekászálódnunk a jégről. A lézerharcra többször is jelentkeztünk, annyira élvezték a gyerekek. Felfújható akadályok között futva, kúszv-mászva próbálták a csapatukat győzelemre segíteni.

BETHLEHEMI NÉPTÁNCMŰSOR: Egy táncos, élőzenés programon is részt vettünk, ahol elkezdhettük a karácsonyi ráhangolódásunkat.

SZABADON LÁTOGATHATÓ PROGRAMOK: Volt a tábor területén egy CHILL szoba, ahova a gyerekek bemehettek játszani. Itt ping-pongozhattak, csocsózhattak, léghokizhattak, társasozhattak,( számos, a játékboltokat is megszégyenítő kínáltból) a gyerekek. Lehetett karácsonyi filmet nézni, majd azt megbeszélni az animátorokkal.

Az eső miatt sajnos elmaradt az adventi közös gyertyagyújtás, egy óriás adventi koszorú várt minket a főtéren, mellette egy feldíszített karácsonyfával, ami előtt minden csoport szeretett képeket készíteni , olyan szép volt.

A tábor fénypontja,az utolsó este volt. Krisz Rudi koncert után disco volt, amit nagyon élveztünk mindannyian.

Tatár Annamária 6.a osztályfőnök