Tanévkezdési információk


  • 2018. augusztus 16.
  • Hírek
  • Tanév: 2018-2019

Fogadóóra - Az osztályfőnökök fogadóórát tartanak 2018. augusztus 30-án 12:30 órától - 16:00 óráig. Az osztályfőnökök tájékoztatást adnak a tankönyvekkel kapcsolatos tudnivalókról és a tanévkezdésről. Tankönyvek átadása.

 

Tanévnyitó ünnepély: 2018. szeptember 3. 8:00 óra

A leendő első osztályosokat kérjük, hogy a Hősök terén gyülekezzenek 7:30 – 7:45 óráig, ahonnét a nyolcadik évfolyamosokkal és a leendő tanító nénikkel együtt mennek a tanévnyitó ünnepélyre.

2-7. évfolyamos diákok gyülekezése 7:45 óráig iskolánk udvarán.

Megjelenés a Házirend szerinti ünneplő ruhában!

Az első napon az órarend szerinti órák lesznek megtartva (első 3 óra osztályfőnöki).

 

Étkezés a fogadóórán leadott előzetes igények szerint történik.

(A szeptember havi díjat 2018. augusztus 21-től 2018. augusztus 30-ig 8,00-15,30 óráig (pénteken 13.00 óráig) tudják befizetni Sárbogárd Város Önkormányzatánál.

A szeptember havi térítési díj befizetésére azoknak is be kell jönni augusztusban, akik egyébként átutalásos fizetést választottak. 
Amennyiben a szeptemberi térítési díj befizetése a fent megadott határidőre nem történik meg, illetve amennyiben kiegyenlítetlen térítési díj hátralékkal rendelkezik, úgy a gyermek az iskolai étkezést szeptember 1-től nem veheti igénybe. (Ez vonatkozik azokra a gyermekekre is, akik egyébként gyermekvédelmi kedvezménnyel rendelkeznek, ha térítési díj hátralékuk van, ők sem kezdhetik meg az étkezést)

Kérem a tisztelt szülőket/gondviselőket, hogy ez alkalommal minden kedvezményre való jogosultságot igazoló iratot hozzanak magukkal (gyermekvédelmi kedvezményeket, családi pótlék igazolásokat, tartós beteg igazolásokat, SNI határozatokat).
Pótbefizetésre 2018. szeptember 3-án 7:30-15:00 óráig biztosítunk lehetőséget.
A diétás étkezést kizárólag szakorvosi igazolás alapján lehet igénybe venni, és csatolni kell az orvosi igazolás másolatát.

Kérek minden szülőt a fentiek pontos betartására. Ha valaki bizonytalan abban, hogy van-e még térítés díj hátraléka, akkor email-ben érdeklődhet a teritesidijak.sbg@gmail.com címen, a gyermek nevének, iskolájának, volt osztályának feltüntetésével, igyekszem mindenkinek mielőbb válaszolni.   Jászter Szilvia)