Őszi szünet előtti nap a Mészölyben


  • 2014. november 12.
  • Hírek
  • Tanév: 2014-2015
Őszi szünet előtti nap a Mészölyben

Az őszi szünet előtti nap reggelén színvonalas műsorral emlékezhettünk az 56-os eseményekre. Köszönjük a nyolcadikosoknak és Marcsi néninek.

Délután pedig elindult a TÖK kavalkád.

Minden osztály jobbnál jobb ötletes programmal készült a délutánra.

Kihagyhatatlan volt a tökfaragás, ám a kreatív kézműves ötleteket nehéz lenne felsorolni. azonban a  jól sikerült képek magukért beszélnek. Köszönjük Tündi néni!
Az osztályok megmérethették ügyességüket a TÖK KUPÁN belül a kézilabda körmérkőzésen, ahol a legeredményesebbnek a 6.a osztály csapata bizonyult.

Gratulálunk Andi néni és 6.a a második kupátokhoz!

Isteni illatok járták át az aulát beköszönve az osztálytermekbe és csalogatva a tankonyhába, ahol roppant finom, friss muffincsodákat készíthettek a gyerekek Anita néni és Mariann néni segítségével. Az aulában a felsős tanár nénikkel vehettek részt ötletes kézműveskedésben.

Minden osztály terme  más és más  világot rejtett.

Az elsős osztálytermek igazi zsongó zsibongó szobává váltak. Rajzversenyt hirdetett Tibi bácsi. Nosztalgiázhattunk a " retró" mesék vetítése alatt, míg Margó néni madárijesztőt készített az apróságokkal. A szomszéd teremben sem unatkoztak, tökfaragás és kézműveskedő szorgos kezek szépséges munkái kerültek kiállításra a délután végeztével a teremben Gizi néni és a két Orsi néni segítségével.

Izgalmas volt bekukkantani a termekbe, egy azonban közös volt mindenhol. Sok szülő kapcsolódott a délutánhoz, ami nem csak  a nebulóknak volt izgalmas, hanem a szülőknek is kikapcsolódást és feltöltődést nyújtott.

A gyerekek, szülők, tanárok igazi családias hangulatot teremtve tölthették  ezt a kellemes, mozgalmas, programokkal, élményekkel teli délutánt.
Köszönjük


..mert igen is jó Mészölyösnek lenni!

 

A szülők nevében lejegyezte: Lőkös Rita Iskolaszék tag