Őszi kalandtábor - Zánka


  • 2016. szeptember 27.
  • Hírek
  • Tanév: 2016-2017

A negyedik évfolyam három napot töltött a zánkai táborban a Balaton partján. Megérkezésünk után a Dömdödöm házban foglaltuk el szobáinkat. Délután csapatépítő játékok voltak, amelyek jó lehetőséget adtak arra, hogy a két osztály még jobb közösséget alkosson. Az esti discoban mindenki rengeteget táncolt és énekelt.

Másnap délelőtt térképes helyismereti játékon vehettünk részt. A tábor területét bejárva kellett kérdésekre válaszolni a gyerekeknek. A délutánt a Balaton partján töltöttük. Először egy egyórás sétahajózás várt ránk. A tábor játszóterén szívesen mozogtak, fociztak a gyerekek. A jó időnek köszönhetően a lábunkat is belemártottuk a hűvös vízbe. A horgászainknak is kedvezett a szerencse. Sikerült két halat kifogniuk, amit aztán visszaengedtek a vízbe. Este egy interaktív zenés foglalkozáson és hangszerbemutatón vehettünk részt.

Talán a legizgalmasabb program az utolsó napi sárkányhajózás volt. Több tanulót bátorítani kellett, de az evezésben is helytálltak. Hazafele megálltunk Nagyvázsonyban a Kinizsi várnál.

Sok – sok élménnyel, kicsit fáradtan érkeztünk délután haza, ahol a szülők már nagyon vártak bennünket.

Látva tanulóink mennyire jól érezték magukat, mindenkinek ajánljuk ezt a nagyszerű lehetőséget!

                                                              Szőnyegi Katalin, Sándorné Pál Brigitta, Varga Jánosné