Mészöly karácsony


  • 2015. december 29.
  • Hírek
  • Tanév: 2015-2016

Homokóránk lassan ismét fordulni készül. Benne a még várakozó homokszemek ünnepre, szeretetre, meghittségre színezik a világot. Megtelnek az otthonok mézeskalács illattal, apró titkos csomagocskákkal, melyek  örömet, szeretetet rejtenek.

Az idei első ajándékdoboz kinyílt csütörtök délután, melyet gyermekeink,tanáraink  készítettek teli szeretettel, odaadással, alázattal, nem kis munkával. Hiszen iskolánkban minden évben a Mészöly karácsony ajándéka egy igazán tartalmas, szeretettel  és tudással megtöltött, sok-sok munkáról árulkodó mindig különleges este. Idén sem volt másként.

Sok csodás ajándékot rejtett a csomagocskánk. Szinte minden osztály képviseltette magát. Apró elsőseink verssel, néptánccal készültek, majd furulya szó töltötte be többször a termet, szinte minden évfolyamtól kaptunk karácsonyi dallamokat. Másodikas néptáncos lábacskák járták vidám táncukat. Hallgathattunk zongorajátékot, verset, angolul és németül csendültek fel kedves, ünnepi dallamok. Kaptunk zenés színdarabot, mely igazi havas, hóemberes, téli tájra varázsolt bennünket, végezetül iskolánk énekkara töltötte meg szívünket, lelkünket szeretettel csodaszép, színvonalas, csengő-bongó énekszóval, zongora, furulya illetve a két szólista lány segítségével. Szívünknek kedves est volt, ha akartuk, ha nem elragadott az ünnep, a szeretet a karácsony.

 
Köszönjük gyermekeinknek, köszönjük tanárainknak!

             
                                                              Békés boldog karácsonyt!

                                                                                                        Lőkös Rita / SzMK- Iskolaszék