Komplex verseny


  • 2018. május 17.
  • Hírek
  • Tanév: 2017-2018
Iskolánk immár 5. éve szervezte meg komplex tanulmányi versenyét, melyre a környező iskolák 4. évfolyamos tanulói nevezhettek 4 fős csapatban. A verseny ősszel indult, a tanév során 3 levelezős fordulón vehettek részt a diákok. A feladatok sokrétűek, érdekesek voltak. Nagyon szép és igényes munkákat küldtek vissza minden fordulóban a csapatok. A 4., egyben utolsó fordulóra a Mészöly napok keretében került sor május 17-én, iskolánkban.

Az aulában kiállítást szerveztünk a fordulók során beküldött pályamunkákból. A megnyitó után elkezdődött a versengés. Az akadálypályákon változatos, játékos és ügyességi feladatokat oldhattak meg, volt toronyépítés, Mészöly-pókháló, lufis pohárfújó, süket-füles. Jó volt látni a gyerekek szemében a csillogást, a lelkesedést, az izgalmat; minden állomáson ügyesen dolgoztak. Míg az eredményeket összesítettük a diákönkormányzat tagjai megvendégelték a csapatokat. Az eredményhirdetést nagy izgalommal várták, ahol a következő sorrend alakult ki:

  1. Cecei – zenészek (Cece)
  2. A zene angyalai (Sárbogárd)
  3. „Agymenők” (Alsószentiván)
  4. Tudi – lányok (Töbörzsök)

Szeretnénk megköszönni a felkészítő pedagógusok, gyerekek munkáját, akik több hónapon keresztül kitartóan dolgoztak. Köszönjük iskolánknak, alapítványunknak, részt vevő pedagógusoknak és a diákönkormányzat tagjainak segítségét.

Szabóné Berki Judit – Kiss Mónika