Felhívás


  • 2017. január 26.
  • Hírek
  • Tanév: 2016-2017
A városban működő három társadalmi szervezet és az iskola alapítványa összefogásaként kezdeményezéssel fordulunk Tisztelt Leendő Támogatóinkhoz! Célunk, hogy a KRESZ park korszerű eszközökkel újuljon meg, nyerje vissza működőképességét, és töltse be eredeti funkcióját. Ez az időközben lényegesen megnövekedett járműállomány miatt egyre aktuálisabb. Érvényesüljön az általános társadalmi cél és elvárás, hogy a közlekedési kultúra emelkedjen európai színvonalra.

Tisztelt leendő Támogatónk!

A Sárbogárdi Mészöly Géza Általános Iskola udvarán 1983-ban létesült első ízben KRESZ park. Az akkori beruházást nagyrészt állami pénzeszközből és a társadalmi és gazdálkodó szervezetek részéről nyújtott támogatással valósították meg.

A park éveken át biztosította a tanulóifjúság számára, hogy az iskolai foglalkozások keretén belül megtanulják, és gyakorolni tudják a közlekedés szabályait, kultúráját.

Az elmúlt évtizedek alatt a park részben természetes módon amortizálódott, de nagyfokú károsodást szenvedett a sajnálatos módon létező vandalizmus miatt is.

A fenntartónak anyagi eszköz nem áll rendelkezésre a KRESZ park felújítására.

A városban működő három társadalmi szervezet és az Iskola Alapítványa összefogásaként kezdeményezéssel fordulunk Tisztelt Leendő Támogatóinkhoz! Célunk, hogy a KRESZ park korszerű eszközökkel újuljon meg, nyerje vissza működőképességét, és töltse be eredeti funkcióját. Ez az időközben lényegesen megnövekedett járműállomány miatt egyre aktuálisabb. Érvényesüljön az általános társadalmi cél és elvárás, hogy a közlekedési kultúra emelkedjen európai színvonalra.

A KRESZ park nemcsak a Mészöly Géza Általános Iskola tanulóinak, hanem a város másik két intézménye, sőt a járás valamennyi településén élő tanuló ifjúság javát szolgálja.

Az elvégzendő munkák között új aszfaltszőnyeg burkolatijelek festésével, új jelzőtáblák és oszlopok, tereprendezés, az állagvédelem miatt zárható kapuk, elektromos jelzőlámparendszer és emlékfal megépítése szerepel.

A szakcégektől kapott árajánlatok alapján készített költségvetést mellékeljük, illetve bármelyik Egyesületnél vagy az Alapítványnál megtekinthető a műszaki tervekkel együtt.

A kivitelezést a Mészöly Géza Általános Iskoláért Alapítvány gesztorságával tervezzük, a felajánlott támogatási összeget az alapítvány K & H BANK ZRT-nél vezetett 10402946-49534856-52481019 sz. számlaszámra kérjük átutalni.

A beruházás megvalósulását követően a pénzeszközök elszámolásáról a sajtó útján tájékoztatjuk a teljes nyilvánosságot!

A megépülő emlékfalon elhelyezésre kerülő réztáblán támogatóink nevét a köszönet és hála jeléül szerepeltetni fogjuk.

Felhívásunk érdembeli támogatását kérve és azt előzetesen is megköszönve!

 

Sárbogárd, 2017. január 20.

 

Tisztelettel:

Fülöpné Nemes Ildikó

Mészöly Géza Általános Iskoláért Alapítvány Kuratórium elnöke

06 70 31 53 710

mgaisk3@gmail.com

Gál Sándor

Honvéd Bajtársi Egyesület Sárbogárd

06 20 46 08 508

hbe.sarbogard@gmail.com

Horváth Ferenc

Sárbogárdi Nyugdíjas Rendőregyesület

06 30 68 83 503

protectlux07@gmail.com

Fodor János

Mozdulj a Városért Egyesület Sárbogárd

06 30 33 41 888

fodoresmolnar@bogard.hu

Kapcsolódó dokumentumok



A dokumentumok megtekintéséhez PDF olvasó szoftverre van szükség, amelyet innen tölthet le.