Farsang - 2015


  • 2015. február 28.
  • Hírek
  • Tanév: 2014-2015
Farsang - 2015

„Táncra, táncra kisleányok.
Daloljatok fiúk,
Itt a farsang haja-huj,
Ne lássunk most szomorút.”

 

Iskolánk télűző farsangi mulatsága idén igazán hosszúra nyúlott, hiszen tanulóink február 16-18. között három napon át gondoskodtak a jókedvről, táncról. Február 16-án az 1. és 2. osztályosok, 17-én a 3-4. évfolyamosok mutatták be az aulában zenés-táncos produkcióikat a vidám, színes jelmezekben. Az egyes osztályok műsorát követően - mindkét napon - egy kollektív tánc zárta az évfolyamok közös szórakozását.

Ezután minden osztály a saját termében folytatta a farsangi mulatságot eszem-iszommal, tánccal, játékkal egybekötve. Persze nem maradhatott el a zsákbamacska kihúzása sem, amely sok-sok meglepetést rejtegetett. Február 18-án a felsősök vették birtokukba az aulát, hogy ők is minél vidámabban elbúcsúztassák a telet. A jelmezeket és produkciókat illetően nevetésben itt sem volt hiány. Volt itt macarena, macska-duett, divatbemutató, de zumbázni is megtanulhatott bárki, aki kedvet kapott hozzá.

Nem maradhatott el a fánkevő verseny sem és a közös játékban is bárki részt vehetett, aki szerette volna jól érezni magát. Ételről, italról a diákönkormányzat gondoskodott a farsangi mulatság ideje alatt.


Bízunk benne, hogy a sok színes jelmez és vidámság hatására már a jó idő sem várat magára  sokáig

 

MGÁI