Az óvodában jártunk


  • 2015. március 19.
  • Hírek
  • Tanév: 2014-2015
Az óvodában jártunk

Március 2-án hétfőn, az előre egyeztetett időpontban a Sárbogárdi Mészöly Géza Általános Iskola 1. évfolyamos tanulóival ellátogattunk a Zengő Óvodába.

A gyerekek nagy izgalommal várták a találkozást a régi ovijukkal és óvó nénijükkel. Mikor megérkeztünk nagy szeretettel fogadtak bennünket. Minden kisgyermek bement a régi csoportjába, ahol a korábbi kis játszótársait üdvözölhette. Mindenki azonnal megtalálta a helyét a régi csoportszobában. A kis ovisoknak nagyon lelkesen meséltek az iskoláról, az óvó néniknek pedig büszkén villantották meg eddig megszerzett tudásukat, a betűk és számok ismeretét. Persze a lényeg a játék volt, hogy kicsit visszamenve az időben újra ovisnak érezhették magukat. Mikor elérkezett a búcsú pillanata sok elsős szívesen maradt volna. Az egyik kisfiút el is bújtatták a kis társai, hogy maradhasson, és ismét közéjük tartozzon.

Köszönjük az óvoda vezetőjének, Huszárné Kovács Mártának, és az óvó néniknek a támogató együttműködést, hogy meghívtak bennünket, és felejthetetlenné tették a gyerekek számára ezt a délelőttöt. Szeretettel várunk benneteket mi is az iskolánkban.

 

1.a és 1. b osztályos tanulók és a tanító nénik