Az iskola közös ügyünk


  • 2015. április 23.
  • Hírek
  • Tanév: 2014-2015
Az iskola közös ügyünk

A Szent István Általános Iskola a TÁMOP 3.1.4.B "Köznevelés az iskolában" című projektben vesz részt ebben az évben. A Partnerség és hálózatosodás modul 2015. március 1-től 2015. június 30-ig tart. A program elnevezése: Együtt lenni jó!

Április 18-án, szombaton a Sárbogárdi Sporttelepen számos „szentistvános és mészölyös” gyermek, szülő, pedagógus és civil segítő töltötte együtt a napot. A közös éneklés és tanítványaink táncbemutatója után lehetőség volt íjászkodni, lovagolni, hintózni, sorversenyezni, focimeccseket játszani a csodás műfüves pályán.

Színesítette programunkat a Tűzoltók bemutatója. Közben egészséges ételeket, italokat fogyaszthattunk .  Ez a nap a résztvevők számára  a szabad levegőn örömteli játékokkal telhetett, ahol a családok , barátok, szülők és pedagógusok együtt lehettek.

Köszönetünket fejezzük ki önzetlen segítségükért : Berecki Tamásnak, az LSC vezetőjének, Gilicze Lászlónak a Sárréti Íjász Club Egyesület vezetőjének, a helyi Tűzoltóság képviselőinek, a lelkes gyermekeknek, szülőknek és pedagógusoknak.

Mert: „EGYÜTT LENNI JÓ!”

 


Kecskés Andrea, Oláhné Bereczk Zsuzsanna