A Sport Legyen a Tied!


  • 2016. október 04.
  • Hírek
  • Tanév: 2016-2017

A Sport Legyen A Tied!

Ezzel az elnevezéssel hirdetett a Magyar Diáksport Szövetség 2016. szeptember 27-én programot általános iskolások részére, ahol 15 sportágat ismerhettek meg és próbálhattak ki a mészölyös diákok Székesfehérváron a Videoton Oktatási Központban. A programok során élsportolókkal is találkozhattak, a rendezvény célja az volt, hogy rendszeres sportolásra serkentse a gyerekeket.

Harmadikasaink tartalmas, érdekes sport délelőttön vettek részt. Tollaslabdáztak, röplabdáztak, teniszeztek, pingpongoztak, kosaraztak a labdát kedvelők. A harciasabbak két helyszínen a karate fogásaiból kaptak ízelítőt. A vízi sportot kedvelők evezhettek kajak edzőpadon. A fiúk többször visszatértek a kispuska lövészethez. A versenyfutás, akadályugrás, magasugrás sem maradhatott ki. Nagyon sokan szerették volna kipróbálni a vívást.

Minden helyszínen nyomdát kaptak a résztvevők, aki tízet összegyűjtött, ajándékot kapott: kitűzőt, frizbit, baseball sapkát. Lelkesen hajtott mindenki, üres kézzel nem jött haza senki sem. Az osztályokról csoportkép is készült. Köszönjük a lehetőséget! Reméljük, hogy a mindennapos testnevelés és a sport szeretete egészségesebbé tesz minden gyereket!

 

Ambróziné Mikuli Margit, Nagy Orsolya tanítók